Machinaal bestraten

Straat tot wel 300m2 per dag, al vanaf €200,-

Machinaal bestraten

Machinaal bestraten met de Tigerstone

De Tigerstone bestratingsmachine is dé oplossing voor machinaal bestraten en herbestraten! Met de Tigerstone is handmatig bestraten verleden tijd. Door machinaal bestraten wordt het bestraten goedkoper, makkelijker en sneller.

Een Tigerstone kan tot 6 meter breed machinaal bestraten, inclusief randafwerking. Zodoende is met de Tigerstone een dagproductie tot wel 300 m² haalbaar! Daarmee is machinaal bestraten veel sneller dan de traditionele handmatige methodes.

Kortom, machinaal bestraten is de efficiënte oplossing. Huur een Tigerstone en voltooi uw (her)bestratingsproject sneller, goedkoper en met minder belasting!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, of huur direct. Klik hier

Machinaal bestraten tarieven en voorwaarden

Gebr. Vollmüller BV is specialist in machinaal bestraten en verhuurt zodoende de Tigerstone tegen aantrekkelijke prijzen. De Tigerstone maakt bestraten gemakkelijk. De machine legt stenen in een patroon naar keuze tot 6 meter breed, inclusief directe randafwerking. De Tigerstone kent een eenvoudige bediening waardoor de machine machinaal bestraten eenvoudig maakt.

De Tigerstone is in overleg in te zetten zoals dat bij u past, voor zowel één dag als langer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van machinaal bestraten en de best passende opties.

Met en zonder personeel te huur

U kunt zowel alleen de Tigerstone huren om zelf machinaal te bestraten, maar er ook voor kiezen om de machine in combinatie met ervaren personeel in te huren. Zo heeft u helemaal geen omkijken meer naar het project.
Een andere reden om te kiezen voor huren met personeel kan zijn om goed te leren werken met de Tigerstone. Zo kunt u in het vervolg bij machinaal bestraten zonder personeel huren.

Voordelen van machinaal bestraten met een Tigerstone

Het huren van de Tigerstone biedt u onder meer de volgende voordelen:

  1. Dagproductie van wel 300 m² (tegenover 120 m² bij handmatig bestraten)
  2. Hoge kwaliteit machinale bestrating, inclusief randafwerking
  3. Lage opstartkosten
  4. Eenvoudige te bedienen
  5. Geen lichamelijke belasting meer door machinaal bestraten

Demonstratie machinaal bestraten

Stenenklem met shovel voor machinaal bestraten
Luifel voor Tigerstone
Machinaal bestraten in nieuwbouwwijk
Machineaal bestraten met Tigerstone
Parkeerplaats machinaal bestraten
Machinaal bestraten weg met fietspad
Overdekt machinaal bestraten met TigerStone en luifel
Machinaal bestraten met stenenklem op shovel